Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Droste's dineren en logeren
Tubbergen

Droste's dineren en logeren

Uelserweg 95, Tubbergen Bekijk een plattegrond

Aantal hotelsterren:
4
Inchecken vanaf:
15:00 uur
Uitchecken voor:
11:00 uur
Hotelkamers:
20

“Droste's dineren en logeren is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Droste's dineren en logeren is één van de meest Trendy Hotels in Tubbergen. Droste's dineren en logeren onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Drostes-Hotel-Restaurant-Tubbergen
  • Drostes-Hotel-Restaurant-Tubbergen
  • Drostes-Hotel-Restaurant-Tubbergen
  • Drostes-Hotel-Restaurant-Tubbergen
meer foto's
Droste's Dineren en Logeren is een werelds hotelletje in de provincie. Na een dagje mooi Twente is het heerlijk ontspannen in dit moderne, gezellige hotel. De gastvrijheid gecombineerd met de eigentijdse inrichting en uitstekende keuken geeft dit hotelletje in Tubbergen een werelds gevoel.

Omgeving: Het platteland van Twente biedt een scala aan mogelijkheden van sportief tot recreatief. De Twentse stedenband staat voor cultuur en natuurlijk shoppen. En Duitsland is natuurlijk wel heel dichtbij. In de directe omgeving van Tubbergen is veel te bezichtigen. Zo zijn er verschillende musea, galerieën, ateliers en tuinen in Tubbergen en de plaatsjes eromheen.

Eten & Drinken: Droste’s dineren en logeren biedt u verschillende mogelijkheden. Het restaurant met open keuken voor een voortreffelijk diner. Het grand café met leestafel voor een heerlijke cappuccino of een glaasje wijn op het terras of een gerechtje van de kleine kaart. De wintertuin wordt ’s ochtends gebruikt voor het ontbijt en is verder beschikbaar voor gezelschappen. En dan hebben we nog de private dining room wanneer u met een groep eens lekker informeel wilt dineren waarbij u zelf ook de handen uit de mouwen mag steken. Droste's is aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d'Europe en tevens beschikt het restaurant over een Bib Gourmand.

Faciliteiten van het hotel: Restaurant, bar, kranten, terras, rookvrije kamers, alle ruimtes (openbaar en privé) zijn rookvrij, air-conditioning en gratis parkeergelegenheid.
Activiteiten: Er is een biljart aanwezig.
Services: Roomservice, vergaderzaal met voorzieningen, wasserij, ontbijt op de kamer, strijkservice, fietsverhuur, schoenpoets, lunchpakket en er zijn fax- en kopieerfaciliteiten.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar in het gehele hotel.
Locatie/ligging: Bij snelweg, Platteland
Huisdieren: Huisdieren zijn toegestaan in Droste's Dineren en Logeren. Mogelijk zijn aan het verblijf van huisdieren extra kosten verbonden.
Routebeschrijving: Per auto vanuit het Westen. Vanuit het westen kunt u Droste's dineren en logeren het beste bereiken via de A1 langs Amersfoort, Apeldoorn en Deventer. Bij het knooppunt Azelo waar de A1 samengaat met de A35, gaat u de A35 op, dus links aanhouden. U rijdt Almelo binnen. Doorrijden totdat u de borden Ootmarsum tegenkomt en deze richting aanhouden. Deze weg, die u door de stad Almelo voert, blijven volgen totdat u borden met Tubbergen tegenkomt. Deze borden blijven volgen. In totaal is het ongeveer 12 kilometer tot Tubbergen. Bij Tubbergen aangekomen treft u stoplichten aan, hier slaat u linksaf, richting Uelsen/Vasse. Doorrijden tot aan de rotonde (ong. 2 km. links een Total tankstation), hier slaat u rechtsaf. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Droste's dineren en logeren ziet u na twee kilometer aan uw rechterhand.

Per auto vanuit het Noorden. Vanuit het noorden kunt u ons het beste via Hardenberg bereiken. Vanuit Hardenberg volgt u de N343 richting Tubbergen, wanneer u het dorp Langeveen rechts gepasseerd bent, gaat u bij de 1e rotonde linksaf en volgt u de borden richting Vasse/Uelsen. De volgende rotonde steekt u over en daarna vindt u Droste's dineren en logeren na enkele kilometers aan uw rechterhand.

Per trein Droste's dineren en logeren is per trein bereikbaar tot aan NS-station Almelo Van Almelo naar Tubbergen kunt u verder reizen per taxi of per bus.
Parkeren: U kunt uw auto kosteloos parkeren bij Droste's dineren en logeren. Het maken van een reservering is niet noodzakelijk.
Kinderen en extra bedden: Voor kinderen tot 3 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Voor kinderen tot 2 jaar oud geldt een toeslag van € 12,50 per verblijf voor het gebruik van babybedjes. Voor oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van &euro 12,50 per verblijf voor het gebruik van extra bedden. Maximum aantal personen in een kamer: 3. De toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen bij het uitchecken apart betaald te worden.