Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Blow up Hall 5050
Poznan - Polen

Blow up Hall 5050

ul Kosciuszki 42, 61-891 Poznan - Polen Bekijk een plattegrond

Inchecken vanaf:
14:00 uur
Uitchecken voor:
12:00 uur
Hotelkamers:
22

“Blow up Hall 5050 is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Blow up Hall 5050 is één van de meest Trendy Hotels in Poznan. Blow up Hall 5050 onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
  • Blow-Up-Hall-Poznan
meer foto's
Blow up Hall is op dit moment waarschijnlijk het meest Trendy Hotel van Europa. De eigenaressse en het creatieve brein achter Blow up Hall 5050, Grazyna Kulczyk, heeft het liever niet over een hotel, Blow up Hall 5050 is meer dan dat. Blow up Hall is geïnspireerd op de Brits-Italiaanse cult en kunst film 'Blow Up' van regisseur Michelangelo Antonioni. Ook is het de naam van het kunstwerk 'Blow up Commission' van Rafael Lozano-Hemmer.

Dit kunstwerk ziet u direct bij binnenkomst in de lobby. Hier worden beelden van u gefilmd en op drie schermen geprojecteerd. Het beeld is continue in beweging en wordt versnipperd in ontelbare pixels van uzelf. Op deze manier wordt u onderdeel van het kunstwerk en het project Blow up Hall 5050. In de lobby treft u geen receptie aan maar wordt u ontvangen door een van de gastvrije hosts die u een iPhone overhandigt. Deze iPhone is uw persoonlijke draagbare kunstwerk , uw virtuele concierge tijdens uw verblijf én begeleidt u tevens naar uw hotelkamer. De kamerdeur van uw individueel ontworpen hotelkamer wordt automatisch geopend door uw iPhone. Elke kamer is anders, elke kamer is uniek ingericht in lichte, paarse of donkere tinten. Afhankelijk van het kamersegment welk eu heeft gereserveerd bepaalt de hosts welke kamer het beste aansluit bij uw persoonlijkheid.

Blow up Hall 5050 is kortom een interactief kunstwerk en biedt u een combinatie van luxe, high tech toepassingen, eigentijds design en een persoonlijke artistiek experiment. Niet alleen ervaart u hier kunst, u maakt er zelfs onderdeel van uit.

Omgeving: Blow up Hall 5050 maakt onderdeel uit van Stary Browar 5050 en is gevestigd in een oude brouwerij. Stary Browar 5050 is een zeer luxueus winkelcentrum dat onlangs door het internationale comité van winkelcentra werd uitgeroepen tot beste winkelcentrum van de wereld. Niet alleen vindt u hier een uitgebreide selectie van uiterst luxueuze boutiques en hippe kledingwinkels ook kunt u hier terecht bij een bioscoop, diverse restaurants en koffiebars. Daarnaast herbergt het winkelcentrum een indrukwekkende kunstcollectie met werken van ondermeer Vanessa Beecroft, Spencer Tunick, Caio Reisewitz en Patrick Tourneboeuf.

Op 7 minuten lopen van Blow up Hall 5050 ligt de oude markt van Poznan, een levendig plein met in het midden het 16e eeuwse stadhuis. Hier vindt u tal van cafés, restaurants en bars.

Eten & Drinken: Blow up Hall 5050 biedt haar gasten een restaurant met open keuken waarbij u zicht heeft op het werk dat door de chef-kok en zijn team wordt verricht. Op de menukaart staan gerechten uit de Poolse keuken geserveerd met een moderne twist. In de uiterst trendy bar serveert men de beste koffie en tal van cocktails. De bar kan ook worden gebruikt voor cocktails, ontvangsten en meetings.

Faciliteiten van het hotel: Kamers en voorzieningen voor mindervalide gasten, conciergedesk, meeting en evenementen ruimtes, lift, kluisjes, air-conditioning en niet-roken kamers.
Activiteiten: Blow up Hall 5050 biedt haar gasten tijdens de avonduren toegang tot een sauna en stoombad. Ook kunt u kiezen uit een van de massagebehandelingen of gebruikmaken van de fitnessruimte.
Services: Vertaalservice, 24 uurs room-service, massagebehandelingen, portierservice, turn-down service en draadloos internet.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar in het gehele hotel.
Locatie/ligging: Blow up Hall 5050 ligt in het stadscentrum van Poznan.
Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in Blow Up Hall 5050.
Routebeschrijving: Voor een optimale route naar dit hotel verwijzen wij u naar de plattegrond.
Parkeren: Gratis openbaar parkeren is mogelijk bij het hotel zelf. Betaald privé parkeren is mogelijk bij het hotel zelf en kost PLN 65,00 per dag.
Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom. Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.