Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Hotel Kind of Blue
Maastricht

Hotel Kind of Blue

Wilhelminasingel 87 - 6221 BG Maastricht Bekijk een plattegrond

Gast Score:
8,5
Trendy Factor:
8,2
Inchecken vanaf:
17:00 uur
Uitchecken voor:
12:00 uur
Hotelkamers:
3

“Hotel Kind of Blue is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Hotel Kind of Blue is één van de meest Trendy Hotels in Maastricht. Hotel Kind of Blue onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
  • Hotel-Kind-of-Blue-Maastricht
meer foto's
Hotel Kind of Blue is een uniek en kleinschalig designhotel aan de rand van het centrum van Maastricht. Hotel Kind of Blue telt twee hotelkamers "All Blues" en "So What" en de Suite "Flamenco Sketches" deze designkamers garanderen een verblijf op absoluut topniveau. De kamers beschikken over een open badkamer, het effect hiervan wordt nog versterkt door het hout en beton wat als materiaal gebruikt is. Het ontwerp is van de hand van de Maastrichtse architect Niek Bisscheroux.

Als gast wordt u op bourgondische wijze ontvangen in dit unieke en kleinschalige B&B Hotel. Hoe precies dat blijft nog even een verrassing.....

Omgeving: Hotel Kind of Blue is gevestigd aan de Wilhelminasingel, in het stadsdeel Wyck (centrum), op nog geen 5 minuten loopafstand van het station. Het hotel ligt temidden tussen het oude en het nieuwe Maastricht.

Eten & Drinken: Ontbijt op de kamer voor € 10,- per persoon. Het onbijt is niet inbegrepen in de kamerprijs. Hotel Kind of Blue biedt u de mogelijkheid om een drankje te drinken op uw eigen hotelkamer. De mogelijkheid om te lunchen of te dineren biedt het hotel u niet. Uw gastheer en gastvrouw zijn u graag behulpzaam bij het maken van een restaurantreservering.

Faciliteiten van het hotel: Het hotel biedt u ruime, lichte en moderne designkamers, kosteloos draadloos internettoegang, kosteloos gebruik van laptop in het geval dat u uw eigen laptop bent vergeten of niet mee wilt nemen en een flatscreen televisie in elke kamer. De kamers beschikken over een Work & Dinnerplek. Het hotel beschikt niet over een lift.
Activiteiten: In de directe omgeving van het hotel zijn tal van activiteiten mogelijk. Indien u specifieke wensen heeft geeft u dit dan aan bij het maken van een reservering. Hotel Kind of Blue adviseert u dan over de diverse mogelijkheden.
Services: Uiteraard adviseren uw gastheer en gastvrouw u graag over de mogelijkheden die de stad Maastricht te bieden heeft: bourgondisch en culinair genieten, winkelen in de meest unieke winkelstraten van Maastricht, actieve inspanning of genieten van muziek en theater.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar in de hotelkamers.
Locatie/ligging: Stadscentrum, nabij station, nabij restaurants, winkels en cafe's.
Huisdieren: Huisdieren zijn in Hotel Kind of Blue niet toegestaan.
Routebeschrijving:

Met het openbaar vervoer:

U loopt Station Maastricht uit via de hoofdingang en loopt rechtdoor aan de linkerzijde van de weg de stationsstraat in. U neemt de 2e weg naar links en komt dan uit op de Wilhelminasingel. Na 75 meter bevindt Hotel Kind of Blue zich aan uw linkerhand.

Met de auto:

Komende vanaf de A2 uit de richting Eindhoven bij de eerste stoplichten voorsorteren om recht door te rijden. Bij de vierde stoplichten slaat u rechtsaf en rijdt u de Scharnerweg op. U vervolgt de weg onder de tunnel door en slaat aan het einde van de tunnel rechtsaf . U bent nu uitgekomen op de Wilhelminasingel. Bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf, u rijdt nu op de Stationsstraat. U neemt vervolgens driemaal de eerste weg rechts. Na de derde afslag naar rechts bent u na 20 meter uitgekomen bij Hotel Kind of Blue. U kunt parkeren voor het hotel (betaald parkeren).
Parkeren: Openbaar parkeren is mogelijk op een nabijgelegen locatie; reserveren is niet noodzakelijk en kost € 15 per dag.
Kinderen en extra bedden: Voor kinderen tot 3 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes. Voor oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van € 25 per persoon, per nacht voor het gebruik van extra bedden. Maximum aantal extra bedden / babybedjes in een kamer: 1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hotel te worden bevestigd. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen apart te worden betaald in het hotel.