Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


The Hoxton, Shoreditch
Londen - Groot-Brittanië

The Hoxton, Shoreditch

81 Great Eastern Street, EC2A 3HU Londen - Groot-Brittaniƫ Bekijk een plattegrond

Aantal hotelsterren:
4
Inchecken vanaf:
14:00 uur
Uitchecken voor:
12:00 uur
Hotelkamers:
205

“The Hoxton, Shoreditch is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. The Hoxton, Shoreditch is één van de meest Trendy Hotels in Londen. The Hoxton, Shoreditch onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
  • The-Hoxton-Urban-Lodge-Hotel-Londen
meer foto's
The Hoxton Urban Lodge is een hotel waar het leven in een stedelijke lodge en een landelijke lodge samenkomen. Dit merkt u direct bij binnenkomst waar brandende openhaarden en koele cocktails op u wachten. The Hoxton Urban Lodge heeft een eclectische inrichting waarbij gebruik is gemaakt van ondermeer gepolijst beton, baksteen en luxe lederen sofa's. De hotelkamers zijn voorzien van luxueus Frette linnen, donzen dekbedden, flatscreen televisies, regendouches en kosteloos draadloos internet.

Omgeving: Het hotel ligt in Hoxton, East London op korte afstand van Old Street metrostation en 'The City of London'. Vanuit het hotel heeft u snelle toegang tot Moorgate, Finsbury Square en Liverpool Street.

Eten & Drinken: 's Ochtends geniet u van een uitgebreid ontbijt in Hoxton Grill, het restaurant van het hotel. Ook kunt u kiezen voor een licht ontbijt welke u indien gewenst op de kamer wordt geserveerd. Hoxton Grill Restaurant is een typisch Amerikaans grill restaurant, hier is het aangenaam vertoeven aan de bar, in de lounge of in de hoteltuin. Op de menukaart staan sandwiches en salades en diverse gerechten van de grill. Daarnaast worden er diverse kleine gerechten geserveerd voor een snelle lunch of diner.

The Hoxton Urban Lodge beschikt over in totaal 6 meetingruimtes welke geschikt zijn voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten.

Faciliteiten van het hotel: Bar, restaurant, 24 uurs receptie en 24 uurs winkel in de lobby.
Activiteiten: De medewerkers van The Hoxton Urban Lodge zijn uitstekend op de hoogte van de diverse hotspots en bezienswaardigheden in Hoxton en de rest van Londen.
Services: Concierge service en oppas service.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar.
Locatie/ligging: The Hoxton Urban Lodge ligt in het stadscentrum van Londen.
Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in The Hoxton Urban Lodge.
Routebeschrijving: Per Metro: Stap uit bij metrolhalte Old Street Station (Northern Line) en neem uitgang 3. Loop Old Street af in oostelijke richting. Blijf aan de rechterkant van de straat lopen en vervolg de weg die afbuigt naar links. U loopt dan Great Eastern Street in. Het hotel vindt u op nummer 81.

Per auto: Voor een optimale route naar het hotel verwijzen wij u naar de plattegrond. Het hotel is gelegen aan Great Eastern Street, op deze straat mag u niet stoppen, zelfs niet om uit te stappen en uw bagage uit de auto te halen. Stop daarom op de achter het hotel gelegen Willow Street. Hier vindt u ook een achteringang naar het hotel en in de straat kunt u uw auto parkeren.
Parkeren: Onbewaakt openbaar parkeren kunt u in Willow Street. Op slechts enkele minuten loopafstand van het hotel vindt u ook enkele parkeergarages waaronder National Car Pars op 62 Paul Street en Car Parking op 95 Leonard Street. Indien u met de auto reist, houdt er dan rekening mee dat het hotel zich bevindt in de London Congestion Charge zone.
Kinderen en extra bedden: The Hoxton Urban Lodge biedt geen mogelijkheid to het plaatsen van extra bedden op de hotelkamers.