Trendy Hotels Spanish Trendy Hotels English

Trendy Hotels

Ontdek onze unieke collectie Trendy Boutique Hotels


Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) over Boutique Hotels:

1. Zijn de prijzen per kamer of per nacht?
2. Wanneer betaal ik mijn verblijf?
3. Betaal ik reserveringskosten?
    Meer veelgestelde vragen

Wat is een Boutique Hotel?

Boutique Hotels laten zich niet omschrijven in één zin. Boutique Hotels zijn kleinschalige hotels met meestal niet meer dan 50 hotelkamers. Het interieurdesign van Boutique Hotels is opvallend en uniek, in tegenstelling tot ketenhotels hebben Boutique Hotels een individuele inrichting. Dit houdt in dat elk Boutique Hotel een unieke inrichting heeft, een interieurdesign waar in andere steden geen kopieën van bestaan. Sommige Boutique Hotels gaan met de inrichting zelfs zo ver dat elke hotelkamer of suite uniek is. Een Boutique Hotel wordt dus gekenmerkt door kleinschaligheid en een unieke inrichting. Een groot voordeel van deze kleinschaligheid is dat u als gast niet als nummer wordt gezien en dat u kunt uitkijken naar bijzondere gastvrijheid en persoonlijke service tijdens uw verblijf.

Boutique Hotels versus Trendy Hotels

Niet elk Boutique Hotel is een Trendy Hotel en niet elk Trendy Hotel is een Boutique Hotel. Zoals hierboven aangegeven tellen Boutique Hotels meestal niet meer dan 50 kamers. Onder de voor u geselecteerde Trendy Hotels die u aantreft op deze website vindt u diverse hotels die meer dan 50 hotelkamers hebben. In een aantal gevallen behoren Trendy Hotels ook tot een (kleinschalige) keten van hotels. Trendy Hotels hebben daarnaast een uiterst modern interieurdesign, terwijl slechts een klein deel van alle Boutique Hotels beschikken over deze unieke eigenschap. Het merendeel van de Boutique Hotels heeft een meer traditionele of klassieke inrichting. Op deze website treft u 250 hotels aan die allen vernieuwend én trendy zijn.

Over welke hotels hebben we het nu?

Thijs Buijs - Oprichter van Trendy Hotels: "De kracht van Trendy Hotels zit 'm erin dat ik met mij unieke collectie Trendy Hotels een voorselectie voor u heb gemaakt. Op vele grote hotelreserveringswebsites vindt u in sommige bestemmingen al gauw enkele honderden hotels. Weet daar maar eens de pareltjes tussenuit te vissen. Voor Trendy Hotels ben ik al meer dan 7 jaar op zoek naar juist die unieke hotels die uw verwachtingen overtreffen als het aankomt op service, design en architectuur. Een deel van de hotels die behoren tot de collectie Trendy Hotels valt ook te omschrijven als Boutique Hotel. Ik denk dan direct aan Hotel Julien in Antwerpen, Hotel The Toren in Amsterdam, Hotel Denit in Barcelona en Moods Boutique Hotel in Praag. Bekijk ook onze Top 10 met Boutique Hotels in Europa.Fotografie Roger Cremers - Sprout Magazine


Nog meer Boutique Hotels

Bekijk hier de door Trendy Hotels geselecteerde Boutique Hotels:

Boutique Hotels Amsterdam
Boutique Hotels Antwerpen
Boutique Hotels Barcelona
Boutique Hotels Maastricht
Boutique Hotels Parijs

Blijf op de hoogte van Trendy Hotels

Trendy Hotels breidt haar aanbod van meest Hippe & Trendy Hotels steeds verder uit. Daarnaast bieden wij u regelmatig speciale aanbiedigen en acties aan in samenwerking met de door ons geselecteerde Boutique Hotels. Wilt u hier als eerste over geïnformeerd worden meldt u zich dan aan op onze nieuwsbrief. Maximaal twee keer per maand ontvangt u dan voortaan de Trendy Hotels nieuwsbrief.


Volg Trendy Hotels ook op Twitter en Facebook.