Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Chic and Basic Born
Barcelona Spanje

Chic and Basic Born

Princesa 50, 08003 Barcelona, Spanje Bekijk een plattegrond

Gast Score:
8,4
Trendy Factor:
9,0
Aantal hotelsterren:
3
Inchecken vanaf:
15:00 uur
Uitchecken voor:
12:00 uur
Hotelkamers:

“Chic and Basic Born is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Chic and Basic Born is één van de meest Trendy Hotels in Barcelona. Chic and Basic Born onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
  • Chic-And-Basic-El-Born-Barcelona
meer foto's
Chic and Basic Born is een schitterend designhotel in Barcelona en ligt in het hart van El Borne dat beschouwd wordt als de meest trendy wijk van Barcelona en het referentiekader voor originele restaurantjes, sjieke bars en trendsettende winkels. Een top design hotel dat u zal verrassen. Chic and Basic Born is een nieuw concept in Barcelona met chromotherapie op elke kamer, een alternatieve manier om de kleurenenergie uit een lichtstraal te gebruiken om onze geest, ziel en lichaam in balans te brengen. U besluit in welke kleur u zich wilt dompelen, afhankelijk van uw humeur of gemoedstoestand.

In alle kamertypes (XL, L en M) vindt u dan ook LED-verlichting en een TFT-scherm. De kamers zijn anders, modern en buitengewoon. De spiegels aan de muren weerspiegelen de verschillend gekleurde lichten en u zult versteld staan van de aparte gordijnen.

Omgeving: El Borne is een veelzijdige wijk. Aan de ene kant vindt u er gewichtige gebouwen zoals het Picasso Museum, het Textielmuseum, de kerk van Santa Maria del Mar, het França-treinstation en de oude Borne-markt. Aan de andere kant is dit de buurt waar de meest originele winkeltjes van de stad zijn opgebloeid. Het zijn veelal kleine boetiekjes waar u onder meer nieuwe en veelbelovende ontwerpen, exclusieve merken en de nieuwste accessoires kunt kopen. Ook de meest vernieuwende restaurants en hippe bars vestigen zich hier. Op korte afstand vindt u Ciutadella-park, de dierentuin, het Barcelonetastrand (15 minuten) en de Moll de la Fusta. Per taxi, bus of metro bent u binnen tien minuten bij Plaza Sant Jaume, de Ramblas en Plaza Cataluña.

Eten & Drinken: De White Bar is een ongevenaarde aantrekkelijke, verleidelijke, verfrissende en erg trendy bar met kleine spiegels die een gevoel van elegantie aan deze witte, neutrale ruimte geven. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er dj's. De Mediterrane gerechten zijn eenvoudig en bovendien wordt er een brede selectie van cocktails en mixdranken aangeboden.

Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag 13.30 - 16.00 uur en 20.30 - 23.00 uur Op maandag en zondag gesloten. Ook het ontbijt wordt hier geserveerd. Verder beschikt het hotel over ene chill-outzone met draadloos internet en banken. Uit een drankenautomaat haalt u hier uw drankje.

Faciliteiten van het hotel: Restaurant, Bar, Rookvrije kamers, Kamers en of voorzieningen voor minder valide gasten, Lift.
Activiteiten: De mederwerkers van het hotel kunnen u uitstekend informeren over de diverse activiteiten in de omgeving van het hotel.
Services: 24-uurs Receptie.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel.
Locatie/ligging: Het Chic & Basic Hotel is gelegen in het centrum van El Born.
Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in Chic & Basic.
Routebeschrijving: Voor de beste routebeschrijving verwijs ik u graag naar de plattegrond.
Parkeren: Het hotel beschikt niet over eigen parkeerfaciliteiten.
Kinderen en extra bedden: Alle kinderen tot 3 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Alle kinderen tot 2 jaar oud verblijven gratis in het hotel, voor babybedjes. Eén ouder kind of volwassene betaalt EUR 42,80 per nacht extra bed inbegrepen.

Maximumaantal extra bedden/babybedjes in een kamer: 1. Extra bedden en babybedjes zijn op aanvraag. De beschikbaarheid dient door het hotel te worden bevestigd. Toeslagen zitten niet bij het totaalbedrag van uw reservering inbegrepen en worden in het hotel apart in rekening gebracht.