Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Hotel Julien
Antwerpen

Hotel Julien

Korte Nieuwstraat 24, B-2000 Antwerpen, België Bekijk een plattegrond

Inchecken vanaf:
15:00 uur
Uitchecken voor:
12:00 uur
Hotelkamers:
22

“Hotel Julien is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Hotel Julien is één van de meest Trendy Hotels in Antwerpen. Hotel Julien onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Hotel-Julien-Antwerpen
  • Hotel-Julien-Antwerpen
  • Hotel-Julien-Antwerpen
  • Hotel-Julien-Antwerpen
  • Hotel-Julien-Antwerpen
  • Hotel-Julien-Antwerpen
meer foto's
Hotel Julien is een uiterst stijlvol en sfeervol hotel. Hotel Julien ligt verscholen achter een grote façade en u bereikt het hotel door via een schitterende en grote deur het pand te betreden. Bij binnenkomst wordt u direct verrast door de uniekheid van dit hotel en treedt u een stedelijke oase binnen. Hotel Julien beschikt slechts over 22 hotelkamers. De kamers zijn bijzonder en met veel smaak ingericht waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van natuurlijke kleuren en schitterende meubels van licht hout. Hotel Julien biedt u een uitstekende, hoogwaardige en persoonlijke service. Onlangs werd Hotel Julien uitgebreid met meer kamers en met extra services. Het hotel is hiermee klaar voor een nieuwe generatie en combineert traditie met stijl, comfort en schitterend design.

Omgeving: Hotel Julien ligt op nog geen 500 meter afstand van de Groenplaats, De Kathedraal van Antwerpen en de Grote Markt. In de directe omgeving vindt u diverse boutiques, cafés en restaurants. Een unieke ligging dus om de bijzondere stad Antwerpen beter te leren kennen.

Eten & Drinken: Na een intensieve werkdag of een lange slentertocht door Antwerpen is het heerlijk ontspannen in de bar met openhaard. In de ochtenduren wordt u hier ook een uitgebreid ontbijt geserveerd. Uniek is het porselein dat speciaal voor Hotel Julien werd ontworpen.

De lounge van Hotel Julien biedt een ontspannen ambiance waar u kunt genieten van een goed boek en inspirerende magazines. In de aangrenzende bar kunt u genieten van een 'early morning coffee' of een drankje om een leuke dag Antwerpen af te sluiten. Op de bovenste verdieping van het hotel vindt u een terras dat uitzicht biedt over het oude centrum van Antwerpen.

Faciliteiten van het hotel: Hotel Julien biedt hoogwaardige faciliteiten zoals ondermeer draadloos internet, dvd-speler op de hotelkamers, (laptop)kluisje op de hotelkamers, minibar en airconditioning op de meeste hotelkamers.
Activiteiten: De Spa van Hotel Julien is gelegen in de gerestaureerde 16e eeuwse kelders en biedt een stoombad, sauna en regendouches. De wellness kunt u enkel exclusief afhuren, de kosten hiervan bedragen
€ 39,00 per persoon, per uur. Zowel gasten als niet-gasten van het hotel kunnen de wellness privé huren. Tegen extra betaling kunt u gebruikmaken van massagebehandelingen.

De vriendelijke medewerkers van Hotel Julien informeren u graag over de diverse mogelijkheden in de omgeving van het hotel.
Services: Non-smoking hotelkamers, keuze uit diverse kranten en magazines in de lobby, dvd-bibliotheek, 24-uurs receptie en was- en stomerijservice.
Internet: Draadloos internet is aanwezig in de openbare ruimtes en de hotelkamers.
Locatie/ligging: Stadscentrum, nabij de Kathedraal, de Grote Markt en de Groenplaats.
Huisdieren:
Routebeschrijving: Bekijkt u de plattegrond om de beste route naar het hotel te bepalen.
Parkeren: Hotel Julien beschikt niet over een eigen parkeerplaats. U parkeert uw auto in de openbare parkeerplaats onder De Groenplaats (24-uur per dag geopend, € 15,00 voor 24 uur.)