Trendy Hotels en Espanol Trendy Hotels English


Trendy Hotels

Bekijk de beschikbaarheid van dit Trendy Hotel


Qbic Hotel WTC Amsterdam
Amsterdam

Qbic Hotel WTC Amsterdam

Mathijs Vermeulenpad, 1077 XX Amsterdam Bekijk een plattegrond

Inchecken vanaf:
15:00 uur
Uitchecken voor:
11:00 uur
Hotelkamers:
35

“Qbic Hotel WTC Amsterdam is exclusief door Trendy Hotels geselecteerd. Qbic Hotel WTC Amsterdam is één van de meest Trendy Hotels in Amsterdam. Qbic Hotel WTC Amsterdam onderscheidt zich door een bijzondere architectuur, vernieuwend interieurdesign en een verrassende service.”

Thijs Buijs - Founder Trendy Hotels


  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
  • Qbic-Hotel-WTC-Amsterdam
meer foto's
Qbic Hotel WTC is een uniek ontworpen accommodatie, met kosteloos draadloos internet, comfortabele bedden van Hästens en verblijf in het WTC-gebouw. Het innovatieve concept van Qbic-hotels biedt op een unieke wijze atmosfeer, ruimte, licht en zelfbediening. De zogenaamde Cubi, of kubussen, combineren functionaliteit en comfort om u alle gemak te bieden. De badkamer beschikt over items ontworpen door Philip Starck.

Qbic Hotels creëerde een nieuw soort accommodatie voor de prijsbewuste reiziger die het motto 'de beste bediening is zelfbediening' zeker kan waarderen. Op de muren van de hotelkamers vindt u sfeerbeelden van de stad Amsterdam. Niet alle hotelkamers beschikken over daglicht.

Omgeving: Het Qbic Hotel Amsterdam WTC ligt in een kantoorgebouw van het World Trade Centre (Toren C). U bevindt zich midden in het zakelijke district van Amsterdam in Amsterdam zuidoost aan de zuidas. Dit is dicht bij het centrum van Amsterdam en in de omgeving van schiphol. Binnen 20 minuten reist u per openbaar vervoer naar het stadscentrum. Hiermee biedt het hotel een praktische uitvalsbasis.

Eten & Drinken: In de Grab-and-Go Corner, is een automaat te vinden welke producten aanbiedt van lokale bakkers en cateraars, drankjes, maar ook non-food producten als tandenborstels, toiletartikelen, opladers, telefoonkaarten en magazines.
In de trendy lounge is het heerlijk ontspannen na een intensieve werkdag.

Faciliteiten van het hotel: Alle openbare en privé-ruimtes zijn rookvrij.
Activiteiten: Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor een paar leuke en trendy dagen erop uit.
Services: De aangename lobby heeft een trendy atmosfeer en biedt getalenteerde ontwerpers de mogelijkheid om haar creatieve vrijheden tot uiting te laten komen. Het biedt een digitale kiosk met een i-touch scherm welke het voor gasten mogelijk maakt om relevante informatie te vinden over bijvoorbeeld restaurants of de vertoonde films in de bioscopen in de buurt. De back office faciliteit zorgt ervoor dat u als gast altijd in contact kan komen met één van de Qbic medewerkers.
Internet: Draadloos internet is kosteloos beschikbaar in het gehele hotel.
Locatie/ligging: Nabij Schiphol, aan de Zuid-As, nabij het stadscentrum.
Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.
Routebeschrijving: Voor de meest optimale route naar het Qbic Hotel WTC Amsterdam verwijzen wij u naar de plattegrond.
Parkeren: Betaald openbaar parkeren is mogelijk bij het hotel zelf en kost € 29,50 per dag. Reserveren is niet mogelijk.
Kinderen en extra bedden: Eén kind tot 4 jaar oud mag gratis in de kamer verblijven, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.